Βαμβακόπιττα
Η βαμβακόπιττα αποτελεί παράγωγο του βαμβακόσπορου και προέρχεται κατά τη διαδικασία έκθλιψης του.
Προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας λόγω του συνδυασμού πρωτεϊνών βαμβακελαίου που περιέχει.
Παράγεται από βαμβακόσπορο που δεν είναι γενετικά τροποποιημένος και έχει την μορφή πλακούντα (κέικ).
Με περαιτέρω επεξεργασία καθίσταται βρώσιμη, χρησιμοποιούμενη ως ζωοτροφή που πωλείται σε διάφορες κτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Από το 2003 η εταιρία διαθέτει συσκευαστήριο βαμβακόπιτας και διαθέτει το προϊόν και σε σάκκους βάρους 40 κιλών περίπου.
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΑΜΒΑΚΟΠΙΤTΑΣ
1. ΥΓΡΑΣΙΑ
5,5 - 7,2
2. ΛΑΔΙ
5,5 - 7,5
3. ΑΞΩΤΟΥΧΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
25,5 - 29,5
4. ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΞΩΤΟΥ ΟΥΣΙΕΣ
29,0 - 32,0
5. ΙΝΕΣ
18,0 - 21,5
6. ΤΕΦΡΑ
4,8 - 6,0
7. ΓΚΟΣΥΠΟΛΗ
0,03 - 0,08
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Karagiorgos.gr all rights reserved © copyright 2001 Designed and hosted by Vertigo Studios